Miniplask igen

Igår började vi med miniplasket igen, dvs Tuva började med ”babysimmet” på Atrid Lindgren igen. Men det har nog varit lite mycket senaste tiden med allt nytt på dagis och pappa som lämnar henne, för hon blev jätteledsen när det var dags att hoppa i. Vi fick vara lite på sidan av och pyssla själva. Efter en stund blev det bättre men hon ville inte riktigt vara med de andra barnen.

Instruktören Helén sa att det inte var ovanligt att det blev så när barnen börjat dagis samtidigt. Får hoppas det går bättre nästa vecka.

En annan sak som hände när jag klev in i duschen. Personen som stod där bad om ursäkt och bad att få låna lite tvål. Och döm om min förvåning när jag vänder mig om och ser att det är min gamla simmarpolare Erik från Uppsala! Han har tydligen flyttat till Solna och blivit pappa för tre månader sedan och skulle börja på sin första babysimskurs. Så vi får nog tillfälle att prata lite mer kommande torsdagar. Skoj! 😀

[tags]Babysim, Dagis, Miniplask, Simning, Uppsala, Upsala Simsällskap[/tags]

Kommentera gärna