Äventyrsbad och ny kamera

Idag tog vi en sväng till Huddingebadet. Hade fått tips om att det var bra för småttingar som Tuva så vi tänkte testa och se. Och det var det.

Först knallade vi ner i bassängen för icke simkunniga. Lite småsvalt i vattnet och Tuva tyckte det var kallt. Dessutom var det många andra lite större barn där, som hon nog tyckte var lite störande. Hon är ju lite känslig för sånt 😉

Efter ett tag flyttade vi så till det lilla ”mini-äventyrsbad” som de har där. Varmt och skönt i vattnet, endast 20cm djupt eller så, och en massa djur och andra prylar som det rann vatten ur. Det blev populärt. Tuva gick omkring med ett leende hela tiden och skulle prova olika saker. Och stänka vatten på mamma och pappa.

Efter en stund ville mamma och mormor åka i vattenrutschkanan, men det ville inte Tuva. Så de klättrade upp bland de andra större barnen och åkte ändå. ”Jag vill också åka den” sa Tuva då när vi tittade på. Och självklart, pappa var inte sen med att få det bekräftat och sedan bära upp henne för trappen! Sen bar det iväg, med Tuva i knät. Och hon tyckte det var så kul. När vi började få lite fart skrattade hon högt 🙂 Tillochmed nedslaget gick bra trots att hon kom ner under vattnet. Hon gillar inte att göra det riktigt och jag försökte hålla upp henne, men mina fötter och knän for iväg på botten hela tiden… =)

Men hon ville inte åka en gång till. Det får vi ta nästa gång. För flera gånger blir det, vi tyckte alla det var så kul!

Pentax Optio W60En annan sak som var kul var att testa den nya kameran. En Pentax Optio W60 som är vattentät ner till 4 meter och riktigt smidig. Det blev några bilder och någon film när vi badade. Det känns ju helt knasigt att bara hoppa ner i vattnet med en kamera i handen 🙂

Egge badar

[tags]Huddingebadet, Huddingehallen, Pentax Optio W60, Digitalkamera, Foto, Bad, Äventyrsbad, Vattenrutschkana[/tags]

2 svar

  1. Joakim Nömell skriver:

    Är det där den enda undervattensbilden eller var är i så fall alla andra bilder hehe ;)?

  2. Egge skriver:

    Alla andra bilder? I säkert förvar här hemma såklart, redo att plocka upp i utpressnings-syfte när så kan tänkas behövas 😀

Kommentera gärna