Årets Åre-resa

Ã?reNu är det snart dags. På onsdag bär det av med natt-tåget upp till Åre på den årliga skidresan vi brukar göra, några stycken från jobbet. De senaste två åren har jag inte varit med då jag haft annat att göra. Ta hand om barn till exempel, och med föräldrapenning inte riktigt kännt att kostnaderna en Åre-resa medför passade in i ekonomin 😉

Ã?reMen nu är jag på igen, och det ska bli skoj att få åka lite skidor igen. Numera är ju detta lilla event den enda gång på året jag står på ett par lagg. Det ska det bli ändring på när Tuva blivit lite större…. Dessutom ser väderprognoserna ganska lovande ut, än så länge. Till skillnad från senaste gångerna jag varit med – några plusgrader och snöblask eller regn.

Så nu är det bara att hoppas jag kommer iväg också, och att jag inte blir sjuk när jag väl är där. Natten till idag var kämpig för Tuva har dragit på sig magsjuka. Vi fick byta lakan och pyamas jag vet inte hur många gånger, och det blev inte lugnt förrän vid halvfyra-tiden tror jag. Jag kan nästan sätta en peng på att skiten bryter ut på mig på tåget upp. Får be att få nedersta slafen för säkerhets skull 😉

Hoppas bara inte Jocke och Mia fått en släng, de var ju här i lördags.

[tags]Åre, Magsjuka, Slalom, Vinter, Skidor[/tags]

Kommentera gärna