Hemma från Åre igen

ÅreSå var man hemma igen, efter en lyckad resa med arbetskamraterna till Åre. Vi kunde inte haft bättre tur med vädret. Kallt nere i dalen och varmt med sol uppe i högzon. På mornarna kunde det skilja så mycket som 20 grader mellan dal och topp! Fram på dagen var det runt 5 plusgrader där uppe och i stort sett vindstilla. Gött!

Däremot ville min mage inte hänga med riktigt. Efter utekvällen i torsdags (då R skrämde Jennifer Brown så pass att hon hade vakter med sig resten av kvällen 🙂 )  så mådde jag risigt. Så pass att jag fick vänta lite med att bege mig ut i solen. Bakfylla trodde jag, men jag hade nog fått en släng av magsjukan hemifrån innan jag åkte. Så resten av vistelsen där uppe spraylackerade jag muggen ett antal gånger. Hur kul som helst när man är 8 pers som delar på en toalett. Not! Någon mer utgång blev det inte. Och bara en liten öl till maten på lördagskvällen. Inte riktigt som det brukar vara på de här resorna…
Som tur var, var det iallafall inte värre än att jag kunde bege mig ut och åka skidor alla dagarna utan problem. Annars hade det känts ordentligt surt med ett sånt toppenväder.

Jag passade även på att förhöra mig om när man kan ställa lilltjejjen på ett par skidor. Bra med (x)-kollegor som är skidåkare och dessutom småbarnsförälder 🙂 Så nästa vinter blir det till att prova på. Jag måste ju ha någon i familjen som vill göra mig sällskap i backen 😉

[tags]Åre, Jennifer Brown, Magsjuka[/tags]

Kommentera gärna