Stora framsteg på minisimmet

Idag började en ny 8-veckorsperiod på minisimmet. För att pappa ska få spela sin badminton på måndagarna har vi nu valt att ”överge” Helén och istället köra söndagskvällar. Så det blev en ny lärare den här gången.

Jag har tidigare märkt att Tuva haft en helt annan uppmärksamhet – till det bättre – när det varit någon vikarie istället för Helén. Och det verkar som det kan ha varit fallet nu också. För hon lyssnade och gjorde nästan precis vad vi skulle hela tiden. Till skillnad mot de senaste två kurserna då hon – som den tvååring hon är – livligt protesterat när hon inte fått bestämma vad hon ska göra i vattnet.

Idag ville hon till och med simma med ”korvarna” som hon högljutt ratat varje vecka sedan i höstas. Och jag fick inte ens assistera med en hand under magen. Nejdå, hon skulle ”simma själv”. Och det klarade hon galant! 🙂 Jag tror hon simmade omkring med den där korven i närmare 20 av de 30 minuterna vi var i vattnet. Skoj skoj. Hoppas det fortsätter så.

[tags]Babysim, Minisim, Simning[/tags]

Kommentera gärna