Grövelsjön

Under min uppväxt har jag tillbringat ungefär 10 veckor – kanske lite mer – i Grövelsjön. Utspritt på en vecka varje år under vintern. Jag måste nog påstå att där har jag trivts väldigt bra, och jag känner ibland att dit vill jag åka med Karin och Tuva också. Allra helst till samma stuga som vi alltid hade. Men det är kanske att överdriva lite? Karin har ju faktiskt varit med en gång under modern tid!

När jag letade efter ett reportage från Packat & Klart sprang jag på det här klippet från september 2008. Det friskade upp en del minnen och nostalgitrippen var ett faktum 🙂

En lite rolig ”anekdot” är att en av mina tidigare kollegor på UUNET/Verizon i ungefär 9 år också var mycket i Grövelsjön under sin uppväxt. Vi var säkert där samtidigt flera gånger 🙂

[tags]Vinter, Grövelsjön, Packat & Klart[/tags]

2 svar

  1. Karin skriver:

    Ja du, om jag får vara inne å pyssla hela dagarna så kan vi kanske åka 😉

  2. David skriver:

    Låter som någon behöver skaffa sig ett utomhuspyssel. Laga fiskenät tillesempel.

Kommentera gärna