Daniels svensexa

I fredags var det så dags. Svensexan för Karins kusin Daniel. Det hela började med kidnappning på Karolinska Institutet där vi arrangerat en fejkad intervju för en potentiell ny uppdragsgivare åt konsulten Daniel. När han började misstänka någonting skulle vi överraska bakom en dörr i labbet. Nu verkar det dock som herrn var misstänksam redan när han kom dit så intervjun tog han inte så seriöst sa han. Vi får väl se – den finns på video 🙂

Nu bar det vidare till Winners Circle i Upplands Väsby där vi körde lite folkrace. Kul värre, och på något konstigt sätt lyckades Daniel vinna hela kalaset 😉

Nästa stopp var hemma hos Jon där Daniel fick fixa hemgjorda hamburgare på grillen åt oss medan vi hinkade öl och pratade strunt. Helt klart godkänt fick han – vi blev alla mätta och nöjda! Sedan följde en del frågetävlingar och uppdrag för Daniel med diverse belöningar och bestraffningar i form av diverse alkohol. Det hela avslutades med ett för alla tillfredsställande bastubad med efterföljande dusch innan vi drog vidare in mot stan.

På pendeltåget fick Daniel sitt nästa uppdrag. Nu var det dags för de obligatoriska pinsamheterna. Han skulle försöka få ihop pengar till sin egen stundande båtresa (100:-) genom att berätta historier och samla poem mm för och av övriga resenärer. Helt klart en jobbig uppgift för Daniel som själv uttryckte missnöje med att han var för nykter 😉 Väl framme på centralen hade han lyckats få ihop ca 40 kronor och en del poem och lyckönskningar på sin labbrock. På något sätt hade det förvandlats till 100 kronor när vi väntade på båten vid Slussen…

Båten tog oss till Fjäderholmarna där vi avnjöt en riktigt god tre-rätters med tillhörande dryck i aldrig sinande ström. Eget rum och eget bord nere vid vattnet var ordnat för oss, och servicen var suverän. Stort tack till Julia, Mårten och andra som ansvarade för att hålla oss nöjda, ni gjorde ett suveränt jobb som med leende och glada tillrop stod ut med oss och våra ideer!

Runt 24-snåret var vi tillbaka inne i stan igen och fick oss en promenad till Blue Moon Bar där Håkan ordnat det för oss. Där hamnade vi även på kvällens mingelbilder….

SoluppgångYtterligare några timmar senare var vi bara fyra tappra kämpar kvar, och vi drog vidare till Patricia vid Slussen. Halvfyra på morgonen knallade vi in och fick oss nästa drink som avnjöts (nåja) på övre däck i en härlig soluppgång över Stockholm. Fler lyckönskningar blev nedplitade på Daniels labbrock och runt 5-snåret tror jag alla vi fyra tagit oss hem till sängarna igen. 20 timmar efter att det hela startade.

Daniel verkade helnöjd med dagen, kvällen och natten, och jag är ganska säker på att resten av oss också njöt av hela tillställningen.

[tags]Fjäderholmarna, Winners Circle, Svensexa, Folkrace, Blue Moon Bar, Patricia[/tags]

Kommentera gärna