Skadat knä

Akutmottagning SÖS - pixgallery.comIgår spelade jag badminton precis som vanligt. Det skulle jag inte ha gjort. En bit in i andra set viker jag knät i sidled. Det är inte riktigt gjort för att göra det.

Några vrål senare blev jag skjutsad in till södersjukhuset där jag tillbringade nästkommande 7 timmar med undersökning, väntan, undersökning, väntan, väntan, röntgen, väntan, undersökning och till slut ett utlåtande.

Stukning av knät och en mindre meniskskada. Återbesök om 4 till 6 veckor med piller och sjukgymnastik under tiden. Men det kunde ju ha varit värre.

Röntgenplåt - pixgallery.comHalvtvå på natten och 600 spänn fattigare var jag hemma igen och fick sova. Roligare måndagskvällar har man ju haft…

[tags]Badminton, SÖS, Knäskada, Menisk, Akutvård, Röntgen[/tags]

Kommentera gärna