Höstens simpremiär

Babysim - pixgallery.comNu var det dags för Tuvas simning igen. Och den här gången valde vi att inte fortsätta hos Vattenhuset. Inte för att de på något sätt är dåliga, tvärtom. Men de hade inte några tider på sina kurser vi var helt nöjda med.

Därför valde vi istället att gå hos nystartade Aqualife. Det är en av våra tidigare instruktörer på Vattenhuset som startat eget och kör första omgången kurser nu i höst. De hade inte så mycket bättre tider på sina kurser, men eftersom vi inte hittade någon som passade oss helt tyckte vi det var ok att köra med dem ändå. Och Helén känner ju Tuva sedan tidigare. Och tvärtom.

Döm om vår förvåning när det bara var Tuva och Molly (Karins arbetskamrats dotter) som var de enda deltagarna! Men inget blev ju sämre av det, då får man ju full uppmärksamhet av instruktören 🙂

Nu är det bara att hoppas det går bra för Helén och hennes kollega, och att kurserna blir fullsatta så de kan gå runt ordentligt med verksamheten.

[tags]Babysim, Minisim, Aqualife, Vattenhuset, Simning[/tags]

Kommentera gärna