Förrådet grundmålat

Förrådet grundmålatNu har vi äntligen grundmålat förrådet på landet, så det klarar av vinterhalvåret någorlunda bra. I vår blir det till att lägga på den gula färdigfärgen.

Arbetet gick snabbare än vad vi räknat med. Men så var det ju också trärent material och inte något speciellt underarbete som behövdes. Och mormor tog hand om Tuva under tiden. Fixade lite i lekstugan. Och plockade blåbär, de få som fanns kvar. Och lingon.

Idag fick vi nyrårörda lingon från den egna trädgården till lunchen. Gottgott. Och jag tror det är första gången vi faktiskt använt lingonen på tomten till någonting. Kanske att de funnits i någon nybakad lingonkaka någon gång. Annars brukar ju blåbären och kantarellerna som växer innanför tomtgränsen vara väl utnyttjade 😉

[tags]Lingon, Kantareller, Måla, Bygga, Renovera[/tags]

Kommentera gärna