En dag på Tekniska museet

Idag var en sådan där dag när man ville hitta på någonting. Sagt och gjort, vi tog en sväng till Tekniska Museet på Gärdet för att titta på saker och framför allt prova saker. Mest Tuva då förståss.

Besöket började med en god gärning på parkeringsplatsen. Automaten var kinkig med kreditkorten och verkade bara tycka att mitt var ok. Så jag erbjöd mig att betala med kortet mot kontant betalning tillbaka (automaten tog inte mynt) vilket var uppskattat 🙂

Väl inne så var Tuva väldigt nyfiken på det mesta. Hon tycket ju att det är så roligt att gå på ”cirkus”. Inte lätt med namnen på alla ställen man kan besöka 🙂 Hon ville prova det mesta som kom i hennes väg. Därför var första rena utställningen i Maskinhallen inte så jätteskoj tyckte hon, vilket man ju kan förstå.

Resten av besöket ägnades åt att åka brandstång, vilja men inte våga åka tunnelrutschkana och titta på en stor och fin modelljärnväg som jag tror pappa uppskattade mest. Dessutom finns där ju en hel del gamla datorer och mobiltelefoner så man blir alldeles nostalgisk. Och inte att förglömma, en av PirateBays servrar! 🙂

Efter en obligatorisk fika bar det av hemmåt igen, och jag tror hela familjen var lite trötta när vi kom hem 🙂

[tags]Tekniska museet, Pirate Bay[/tags]

Kommentera gärna