Pappaledig – igen

Idag är det dags igen. För min nästa föräldraledighet. Upplägget liknar förra gången, det vill säga jag börjar med några månader på deltid. Första september till sista december jobbar jag 40% och är hemma med Emma 60%. I praktiken jobbar jag två dagar i veckan. Tror det kan bli en bra mjukstart både för mig och Karin som ska börja jobba igen.

Efter årsskiftet kör jag på 100% ledighet fram till Emma ska börja dagis i augusti 2012.

Vi får se hur det fungerar den här gången. Det kommer ju inte bli riktigt samma sak som när jag var hemma med Tuva. Då kunde man ju styra sina dagar precis som man ville. Nu ska ju Tuvas dagistider passas så man kan ju inte dra iväg hur som helst. Om man inte väljer att ta med henne också förståss. Men jag är övertygad om att det kommer gå fint och att det blir en härlig tid tillsammans med minstingen 🙂

Kommentera gärna