Nästan valborg på landet

Nu har vi nästan firat valborg på landet igen. Men eftersom vi hade middagsgäster inbokade hemma i stan för sista april blev det till att åka hem en dag tidigare.

Så vad var då höjdpunkterna från den här helgen?

Vi tittade på en snokfamilj som höll till i rishögen på baksidan. Satt inne och tittade på dem med kikaren när de njöt i solen. Annars försvann de illa kvick in i högen när man närmade sig.

Jag har även äntligen fixat det sotningshål som behövs i väggen mellan vardagsrum och sovrum för att kunna sota vinkeln i rökröret ordentligt. Och isolerat alla väggar färdigt. Och börjat sätta OSB igen.

Dessutom köpte vi en studsmatta! Vi som är så anti studsmatta. Men här på landet är det ju faktiskt försvarbart då Tuva tycker det är så roligt och ganska sällan har någon jämngammal kompis att leka med här. Man blev ganska poppis när den lastades ut ur bilen. Eller var det studsmattan som blev poppis kanske?

Kommentera gärna