En annan sommardag på landet 2012

Idag har det varit en fin dag vädermässigt. Och värmen kom tillbaka. Runt 25 grader. Skönt.

Egentligen ville jag inte tillbringa dagen inomhus för att slipa ungarnas rum en sista gång inför målningen. Så jag startade med en kaffe i solen ute på verandan. Riktigt varmt och skönt. Men efter dagens OS-försök i simning fastnade jag i rummet och fick upp nya TVn på väggen. Blev bra.

Efter lite eftermiddagsfika, även det i sköna solen, bestämde jag mig för att trots allt ta tag i slipningen. Sagt och gjort. Nu är rummet färdigt för att målas. Härligt!

Efter slipningen kastade jag mig i sjön för att bli av med slipdammet. Helt underbart. En nästan helt stilla sjö med 21 grader i vattnet och helt ensam vid bryggan. Hade kunnat ligga kvar och flyta länge. Men middagen väntade. Väl hemma möttes jag av grilldoft, knäppte en öl och bara njöt av sommaren och dagens dagsverke en stund.

Det sägs att det ska bli en varm kväll. Kanske ännu en kväll med en finöl på verandan?

Kommentera gärna