Kent på Sjöhistoriska

Äntligen var det då dags att få se Kent igen. Vid Sjöhistoriska denna gång. Det var riktigt bra. Jag hade iofs önskat att Isis & Bast (tror jag det var, var ett tag sedan nu)  gått sömlöst ihop med musik nonstop. Jag riktigt hörde hur det skulle bli så. Men inte. Hör du det Jocke, testa det nästa gång ;-)Det var mycket folk. Och många hade lyckats pricka in den ordentliga regnskuren som kom strax innan spelningen. Själva parkerade vi precis bilen just då, och satt kvar en stund extra tills det slutade regna. Efter det klarnade det upp och resten av kvällen blev fin och regnfri.

Jag gillar Kents live-versioner av många låtar skarpt, med dess tunga sköna taktfasta basgång. Det blir ju inte sämre av den magiska allsången av flera tusen i publiken till de nedtonade partierna i Mannen med vita hatten, som var sista låten för kvällen och sommarens turné i Sverige. Som avslutades med ett pampigt fyrverkeri.

Även recensionerna gav dem godkänt, se tex vad DN skriver.

Kommentera gärna