Ett helt galet beslut!

Vi har ju tänkt köra Halvvättern nästa år, jag och Jocke. Min kollega har frågat om vi inte ska köra hela istället. Och herr Nömell har också varit inne på det. Men jag har varit tveksam. Jag ÄR tveksam.

Men nu är det beslutat. Den 15 juni 2013, på natten, startar vi i Vätternrundan. Och ska cykla 30 mil. 30 MIL! Jag är rädd på riktigt. Men det går säkert bra. Det är ju några tusen till som kämpar sig runt så då ska väl vi klara det.

Boende är bokat och betalt redan innan det öppnas för anmälningar till loppet. Det visade sig att det gällde att vara ute i tid för att få någonting annat än en tältplats. Men det är skönt att det är ordnat. Stort tack till Patrick som tog tag i den biten. Nu är det bara resten kvar. Träningen.

1 svar

  1. 17 maj 2013

    […] lite nyare och bättre. Även Jockes cykel uppgraderades till en tandemracer, och halvvättern 2013 upgraderades till hela VR 2013 – 30 […]

Kommentera gärna