Höstens städning av garaget

Första snön kom för en vecka sedan. Det var inte mycket, men ändå. Vintern är snart här. Sista klippningen av gräsmattan har inte blivit av här hemma, och jag har en känsla av att det inte kommer hinnas med innan den riktiga vintern kommer heller. Det är helt enkelt alldeles för långt och för blött för att vår lilla klippare ska palla med som det är nu.

Men. Kylan gör att det är dags att ställa undan utemöblerna. Och i vårt fall ska de in i garaget. Som alltid är överfullt av allt möjligt. Bland annat 10 (tio!) cyklar i en familj där endast två personer verkar cykla mer eller mindre regelbundet.

Som brukligt vid höst och vår blev det alltså den vanliga städningen av garaget idag. Vilket medförde att möblerna fick plats utan problem och det går numera faktiskt att ta sig fram ganska obehindrat i garaget. Inte illa!

Men även om början av november kan kännas sent för att plocka undan inför vintern, så har vi tydligen varit ännu senare tidigare år. Vid något tillfälle har jag tydligen varit ute och krattat löv i januari

Kommentera gärna