Att sova i sin egen säng

Förra helgen (10 november) fick Emma flytta in i Tuvas rum. De delar nu på rummet, och Emma fick även sin egen säng. Den gamla utdragssäng som även jag sovit i när jag var liten.

Emma har sovit jätteduktigt i sängen hela nätterna. Redan fler hela nätter i egen säng än vad Tuva gjort på sex år. Jag måste säga att det känns konstigt att vakna på morgonen och behöva gå in till Emma och väcka henne.

Även Tuva har lyckats sova några hela nätter i sin säng nu när hon har sällskap, men faller gärna tillbaka till vanan att komma in till oss mitt i natten.

Även om det är skönt med lite mer plats i sängen så känns det samtidigt lite tomt att inte ha någon av småttingarna att värma sig på. Men de nätter när de ligger på tvären och sparkas saknar man ju knappast.

Kommentera gärna