Ettårsjubileum

Ett år

Den 12 maj 2012 togs det första steget i uppladdningen inför Vätternrundan 2013. Jocke tyckte vi skulle satsa på halvvättern 2012, men jag insåg att det skulle nog inte fungera så bra med min fram till dess obefintliga träningsdos. Vi siktade på att komma i form till 2013 istället, och startade med att cykla hem Jockes tandem till Älvsjö för att kunna träna ordentligt. Nu har ett helt år gått sedan dess.

Under resans gång har vi hunnit med ett 14-milslopp och jag har även kört det första Sthlm Bike på 42km inne i ett biltomt Stockholm en väldigt tidig septembersöndagsmorgon och några längre träningslopp på ca 10-12 mil styck varav det sista för hösten så sent som 24 november, och det första för våren den 23 mars.

Under de senaste 12 månaderna har jag cyklat ungefär 230 mil, varav ca 160 innan vintern slog till. Vem hade anat något sådant?

MIn gamla MTB från 1995 har uppgraderats till något lite nyare och bättre. Även Jockes cykel uppgraderades till en tandemracer, och halvvättern 2013 upgraderades till hela VR 2013 – 30 mil!

Nu är det bara en dryg månad kvar och uppladdningen börjar nå sin slutfas med några långlopp kvar, bland annat Roslagsvåren nu på söndag med ca 14 mil, och ytterligare ett träningslopp på ca 12-13 mil två veckor innan det stora målet för året.

Hur firades då ettårsjubileet? Inte speciellt mycket, annat än en härligt varm och solig dag på landet. Utan cykel.

Vad har du gjort senaste året?

 

1 svar

  1. Parkley skriver:

    Samma som du 😉

Kommentera gärna