Ryggproblem

I måndags vaknade jag med värk i ländryggen. Så pass att benen vek sig när jag väl tagit mig ur sängen och gick ut från sovrummet.

Hade jag legat konstigt i sängen? Vad kunde det bero på annars? Jag hade ont i ryggen vid cyklingen på landet i helgen. Men även om jag int känt av det på länge så har det hänt förr och liksom tidigare gick det över en stund efter jag cyklat färdigt. Däremot spenderade jag en hel del tid på studsmattan med barnen. Kan det ha påverkat ryggen på något sätt? Kan någon nerv ha hamnat i kläm?

Det känns som Skandisloppet i helgen ligger i farozonen. Jag ska ju pilota åt Jocke då, men nu har han prelbokat en pilotvikare i fall att. Dessutom känns det som vår traditionsenliga plan att cykla upp till Uppsala på fredagen och sova hos mina föräldrar ligger illa till också om inte ryggen repar sig tillräckligt snabbt.

Kanske ska jag leta efter en ryggknäckare?

 

Kommentera gärna