87km runt Tisnaren

Vid senaste besöket på landet fick cykeln följa med. Målet för rundan var att hålla pulsen under 160-165 där jag har en känsla av att min tröskel ligger, men ändå rulla på i 29-30 i rullfart. Klockan 09:00 rullade jag iväg.

Jag fick lite ont i ländryggen men gick över när jag stannade. Varför fick jag det? För två veckor sedan cyklade jag ju 20 mil innan jag började känna några problem öht. Kanske den sänkta sadeln (ca 1cm, skulle testa eftersom det påtalats att jag verkar gunga lite i trampningen, något jag inte tänkt på eller känt av själv tidigare)  Annars kändes det bra. Inget flåsigt alls, snittpuls på 155 och rullsnitt på 29kmh, med ca 20 minuters stopp för att njuta av naturen lite när solen sken där vid den spegelblanka sjön.
image
image

image

 

Kommentera gärna