En femma på landet

Idag var pannbenet inte så hårt som man önskade. Tog femmilsrundan på morgonen, men möttes av hård kall vind, riktigt kyliga nordliga vindar. Det var väldigt lätt att växla ned på lättare växlar och med det tappa fart.

Att jag dessutom kände av ryggen hela vägen gjorde inte det hela lättare. Men runt kom jag. Ett varv runt Hunn vid Rejmyre. Och jag lyckades trots allt hålla ett snitt på 28kmh helt på egen hand i motvinden. (nåväl, lite medvind hade jag någon mil också) Och helt ny och fin asfalt får vi på Rejmyrevägen också. Trevligt! Klart bättre än den hoppiga och gropiga oljegrus vi haft tidigare. Och den nya drivlinan blev lite inkörd. Jag bytte kassett och kedja igår, för att ha fräsha prylar inför långdistansen nästa vecka, Stockholm-Rättvik tur och retur!

Sedan blev det gräsklippning, framplockning av sommarmöbler, eldning av lite ris och faktiskt en dusch ute i det fria (det var fullt vid bastun och sjön var nog lite för kall än).

VIRB Picture VIRB Picture VIRB Picture VIRB Picture VIRB Picture

 

Kommentera gärna