En epok går i graven

Så här ett år efter offentliggörandet av vår galna ide, väljer vi att ta ned webb och Facebooksida för Sverigetempot Ultra 2015. Vi ser inte att den fyller något syfte längre, och framför allt inte som monument över vårt misslyckade försök…  Facebook säger att den kommer försvinna ungefär i mitten av april.

20 juli 2015 startade vi, tre personer, den långa cykelturen genom Sverige. På mindre än bara fyra dygn skulle vi trampa från Riksgränsen till Smygehuk. En sträcka på 210 mil. En tandemcykel. En singelcykel.

Vi cyklade inte bara för utmaningens skull. Vi cyklade även för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Tyvärr blev vi tvungna att avbryta alldeles för tidigt, efter ungefär 45 mil, på grund av fysiska besvär hos en av cyklisterna. Men sträckan finns kvar och målet finns fortfarande kvar i tankarna inför framtiden.

Insamlingen till Barncancerfonden drog in lite drygt 20.000 kronor! Stort tack till alla givare, privatpersoner som företag! Vilka ni är syns på
http://www.barncancerfonden.se/1309365557/#TackLista

(I år planerar Thomas att köra hela Ride of Hope från Lund till Stockholm, och därmed bidra med ytterligare ca 6.500:- till Barncancerfonden)

Vi vill också rikta ett stort tack för alla peppande kommentarer som nådde oss på olika sätt, både före och efter försöket. Tack för stödet!

Vi vill även passa på att tacka de partners som på olika sätt gjorde denna resa möjlig för oss.

– Svenska cykelförbundet – Paracykel
– Motor Nilsson Köping
– Team Sportia Barkarby
– Team Sportia
– Trimtex
– Enervit
– HARIBO Sverige
– McDonald’s Norrmalm Skövde
– McDonald’s Skövde City
– McDonald’s Falköping
– McDonald’s Lillänge Östersund
– Bifrost Stockholm.

Tack!

 

Kommentera gärna