Neeej, videon är trasig!

Fatta hur trött jag blev! I fredags inför en helg utanför stan stängde jag av vår HTPC efter att den varit igång ett antal veckor. Tänkte den kunde få vila lite för en gångs skull.

Här om dagen när jag skulle starta den för att se något vi spelat in så startade den inte. Nada, helt död förutom ett litet blink av disk-lampan. Den vill helt enkelt inte starta. Och ingenting visas på skärmen som kan hjälpa till i felsökningen.

Jag har nu plockat isär schabraket och mätt upp spänningar mm, utan att det givit mig några ledtrådar. *suck* Jag viiiiiiiill iiiinte! Det känns som om det är moderkortet som pajjat. Men man har ju inte ett reservkort att testa precis… och jag har ingen lust att göra det till garantiärende utan att veta att det är just moderkortet som är fel.

Tips på åtgärder eller felsökning är välkommen. Kortet är ett Asus M2NPV-VM. Jag har redan testat att koppla bort disk, CD etc för att se om det gjorde någon skillnad – icke.

[tags]HTPC, Asus, M2NPV-VM[/tags]

Kommentera gärna