Squeezebox i fjärrkontrollen

Nu är jag såld – igen. Nyligen släppte Logitech senaste stabila versionen av SqueezeCenter, den programvara som används för att skicka musik till mina Squeezebox-spelare. Den nya versionen, 7.3, har en hel del nytt godis. Bland annat är firmwaren till fjärrkontrollen ”Controller” uppdaterad och innehåller nu en beta av musikuppspelningsfunktionen. I kontrollen!

Igår kväll testade jag, och det fungerar otroligt bra. Jag är imponerad. Plugga in ett par lurar i hörlursutgången och kontrollen ”byter spelare” till sig själv. Du kan nu styra den som vilken annan Squeezebox som helst och få ljudet ut i hörlurarna. Och ljudet är riktigt bra. Med mina Koss Porta Pro hade jag ingenting alls att klaga på. Även batteriet i kontrollen verkar hålla ganska bra. Skoj skoj. Och nördigt. Vad man ska ha det till vet jag inte, men det går! 🙂

Mer info finns här och här.

[tags]Squeezebox, Squeezecenter, Logitech, Controller, Teknik[/tags]

1 svar

  1. Karin skriver:

    Fram tills du installerat ljudanläggning i källaren kan jag ha den med när jag ska ta ett bad. Lovar att inte bada själva apparaten =)

Kommentera gärna