10 år på samma jobb

Idag, den 28 december 2008, har jag jobbat 10 år på samma ställe. Det är ett rekord med stora mått. Tidigare har jag stannat som längst drygt tre år, och så mycket mer har jag inte hunnit med i mitt yrkesverksamma liv 😉

Även om det är samma ställe så har det ju bytt namn och ägare några gånger, men jag är troget(?) kvar.

Nu ska jag berätta om den fina present jag fick som tack för 10 års trogen tjänst… Några får klockor, andra får andra fina presenter… på min firma får man – tadaaa – ett mail, med en bifogad PDF som ser ut som ett diplom där högsta chefen i Europa inte har skrivit på men har sitt namn utskrivet, och i kort skrift tackar för allt man gjort hittills. That’s it. Tack för den kära arbetsgivare.

Om man mot förmodan skulle vara kvar till man firar 30 år, tror ni man kan hoppas på någonting annat än en bifogad PDF då? Kanske motsvarande PDF snyggt utskriven och inramad i en glasram från IKEA för en tjugolapp?

Närå… Ja e inte bitter….

[tags]Jubileum, Arbetsgivare[/tags]

1 svar

  1. Joakim Nömell skriver:

    Hehe och dit längtar man tillbaka ibland.. Men jag tror nog du får nådigt lov att skriva ut det själv på färgskrivare men med medhavt finpapper och medhavd IKEA-ram =) Fast, på mitt jobb, förra året fick vi en handduk i julklapp, i år — ingenting, varesig PDF eller mail. Jo ett litet SMS fick vi =)

Kommentera gärna