Mekonomen Direkt är dyra

Ingen har väl undgått Mekonomens reklam för Mekonomen Direkt, och deras 15% rabatt på service av Volvo V70.

Nu har ju vi en V70 så jag tänkte kolla vad de skulle ha för en service som det är dags för. Här kommer resultatet:

  • Bilia, Volvos märkesverkstad – 4400:-
  • Mekonomen Direkt – 4250:- med 15% rabatt avdragen.

Alltså är Mekonomen Direkt dyrare än märkesverkstaden om man inte räknar med rabatten.

Nu till det intressanta. Dagen innan hade jag kollat vad den Mekonomen-verkstad jag använt förut skulle ha för samma service. Det är också den verkstad jag sa till Mekonomen Direkt att jag ville ha. När jag frågade verkstaden direkt skulle de ha 3800:- och det utan någon rabatt.

Så tänk på det om du funderar att ringa Mekonomen Direkt.  De är långt ifrån billigast.

[tags]Mekonomen, Mekonomen Direkt, Bilservice, Volvo, V70[/tags]

Kommentera gärna