Renovering: Garderoben i hallen

Det var inte igår vi började med garderoben i helgen. Inte förra veckan heller. Nej, bygget av den började i samband med renoveringen av matrummet våren 2007! Efter det har inte så mycket hänt annat än att vi satt upp skenor och konsoller för hyllor. Men inte själva hyllorna. De har stått inplastade där inne hela tiden.

Nu har ju Tuva varit sjuk i helgen, så det blev till att sitta inne hela tiden. Då var det ju lika bra att göra något åt den där garderoben. Tyckte Karin. Och jag med.

Sagt och gjort, jag gick loss på dörrfoder och gammalt parkettgolv från gästrummet. Så nu har vi körsbärsparkett i garderoben. Dörrkarmarna är tillkapade och nästan på plats. Hyllorna har alla sågats till och ligger på konsollerna men behöver skruvas fast. Nu är det inte långt kvar! Ett bra dagsverke med andra ord.

Och det märks att det börjar bli vår. Riktigt skönt att kunna stå ute och såga till prylarna medan fåglarna kvittrar. Sågklingor och slipmaskiner hördes runt om i området så nu börjar alla flytta ut sitt hantverk igen 🙂 Dock började det ju snöa på eftermiddagen och jag hann nätt och jämt klart för dagen. Nu är det några centimeter snö och helt vitt ute igen. *suck*.

[tags]Renovering, Vår[/tags]

Kommentera gärna