Påsk på landet

Vilken härlig påsk det varit! Iallafall för två tredjedelar av familjen. Vi har varit på landet och njutit av sol och värme. Vi hade klarblå himmel och 15-18 grader varmt på dagarna. Dessutom har vi krattat en otrolig mängd löv. Vi hann inte ens färdigt så det får bli mer på den stundande städdagen om ett tag. Tuva hjälpte såklart till med både sin lilla kratta och min stora. Hon blev hur lycklig som helst när vi kom fram till landet. 🙂

Karin var dessvärre ordentligt sjuk så hon tillbringade största delen av helgen inomhus och fick inte alls ta del av det underbara vädret. Men hon orkade iallafall pallra sig ut för att följa med ner till sjön och fika lite en av dagarna. Tuva ville cykla ner på sin trehjuling, så det gjorde vi. Sen satt vi ute på bryggan och drack lite kaffe. Iallafall jag 😉

Utetemp i Stockholm under påsken 2009

Nu får det lov att bli ett lite större förråd för trädgårdsprylarna också. Den lilla lekstugan är numera väldigt intressant tycker den lille…. ”Pappa, jag vill titta in i det lilla huset” var en inte helt ovanlig fras under dessa dagar 🙂 Så vi får väl lov att göra iordning den till henne i sommar.

[tags]Påsk, Vårväder, Vår[/tags]

Kommentera gärna