Släpp fångarna loss det är vår!!!

Idag kom våren på riktigt. Klarblå himmel,vindstilla och runt 13 grader varmt. I solen bra mycket varmare än så. Största delen av dagen har tillbringats utomhus. Tuva fick ta fram sin cykel (trehjuling) ur garaget och använda den utomhus för första gången i hennes än så länge inte allt för långa liv. Det var mycket uppskattat.

Hon kämpade på så duktigt hela vägen till lekparken (eller som hon säger – barnparken – till skillnad från djurparken). Men pappa måste se till att skaffa ett handtag på stång så jag kan skjuta på henne ordentligt när det går trögt. Inte bra för ryggen att gå som en märla 😉

Väl hemma igen satte jag dessutom igång med trappräcket som ska få sig en omgång ny färg. Skrapning av gammal färg är påbörjad och den sitter inte hårt. Känns som man behöver ta bort precis allt…. *pust*

[tags]Vår, Renovering[/tags]

Kommentera gärna