Utbyggnad av landet, bygglov beviljat!

Det gick snabbtBygglov beviljat. Två veckor efter att vi skickade in ansökan kom så svaret idag. Och kikar man på datumstämplarna så tog det faktiskt mindre än så. Ansökan inkom 29 april och den 6 maj var beslutet fattat. Ärende 116 i år så de är nog inte överbelastade 😉

Dessutom behövs inget byggsamråd, ingen KA och ingen byggfelsförsäkring så det är bara att skicka in en bygganmälan och köra igång. Men först kanske vi ska få kontraktet från byggaren, vilket är på ingång vilken dag som helst.

Med bygglovet klart ska vi nu se till att ta ner de två björkar som står ivägen. Det gör lite ont, för en av dem är en sådan där riktigt fin med stort och tätt lövverk. Men tar vi inte bort den går det ju inte att bygga. Dessutom kommer vi ju trots allt få en hel del värme från den. Kroppslig i form av huggande och klyvande, men även när den eldas upp i braskaminen 🙂

[tags]Finspång, Bygglov[/tags]

Kommentera gärna