Midsommar 2011

Återigen tillbringade vi midsommar i Småland hos underbara värdparet Daniel & Maija. Och som vanligt blev det en midsommar att komma ihåg. På grund av osäkert väder dukades det för sillunchen inne i ladan, men på det stora hela var det ett helt okej midsommarväder, och olika aktiviteter anordnades ute på gräsmattan.

Senare på kvällen förflyttades festen traditionsenligt ut till teepeen i skogen, med tillhörande disco bredvid. Året till ära vidareutecklat med rökmaskin och DJ. Såklart. Två attribut som gjorde kvällen i skogen än mer magisk.

Och som vanligt avslutades midsommarnatten tidigt på morgonen efter med lite eftersnack och smuttande på god dryck i baren inne i ladan, innan jag kröp in i gästhuset vi bodde i i år.

Stort tack till värdparet för ännu en oförglömlig midsommarafton!

Kommentera gärna