Mer besök på landet

Även denna sommar bestämde sig familjen Nömell för att komma ner till landet och hälsa på oss några dagar, vilket var mycket uppskattat av oss, och lite extra av båda barnen tror jag, som fick lite lekkamrater en stund. Och Emma blir så väl omhändertagen av alla Nömell-barnen!

Vi åkte ner allihop på söndagen och handlade lite på vägen, med hemfärd igen på onsdagen som planerat. Vädret var inte det allra bästa men fullt godkänt ändå. Vi hann med lite bad, Kvällsdopp på söndagen i ca 20-gradigt vatten. Och på måndagen hade det stigit till 23. Trevligt. Sedan kom lite blixt och dunder som vi betraktade från verandan. Här ute där det är så tyst riktigt hör man hur ovädret mullrar förbi. Mysigt 🙂

Kvällarna och småtimmarna tillbringade jag och Jocke, med lite gästspel av Mia och Denise, på verandan med några kalla och löste världens olika problem. Som man bara kan göra på en veranda i skogen i Östergötland en svensk sommarnatt.

Lite bilder kommer senare.

Kommentera gärna