Dortmund ToR – En reseskildring, dag 2

Dag 1

Torsdag

Efter en hel dag i resans tecken – 12 timmar dörr till dörr från hemmet i Stockholm till kontoret i Dortmund, var det då dags att arbeta lite. Men först var jag tvungen att checka ut från mitt hotellrum eftersom bokningen, som inte gjordes av mig, hade blivit en natt för lite, så den första natten fick bokas extra.

På väg till kontoret skulle vi plocka upp några holländska kollegor som skulle komma in med tåget till Dortmund Hauptbahnhof. Men såklart blev de också försenade på grund av vädret så återigen blev vi sena till kontoret. Hejja hejja. Men till slut kunde vi ändå komma igång med det tvådagarsmöte som var anledningen till hela resan. Till lunch lyxades det till med hämtpizza på kontoret innan mötet fortsatte fram till 19-tiden på kvällen, varpå vi tillresta knallade ut på stan och käkade indisk middag. Den var dessvärre inte jätterolig, men vi blev mätta och fick några öl i oss. Lite tråkigt var det att våra tyska kollegor inte följde med ut, något vi nästan räknat med att de skulle göra. Men men…

Kvällen avslutades återigen på hotellet, denna gång i ett nytt rum. Rent jobbmässigt blev det ändå en väldigt produktiv dag.

Dag 1

 

 

Kommentera gärna