Egypten dag 2

Onsdag 10 april

Frukost på restaurang Sunflower . Mycket att välja på så man blev ordentligt nu mätt. Testade bland annat färsk hibiskusjuice. Smakade nästan som lingondricka. Inte lika söt som de andra juicerna vilket kunde vara lite gott i värmen.

Efter frukost blev det bad vid stora poolen. Både Tuva och Emma gillar skarpt att bada även här. Tuva överraskade med att simma crawl riktigt fint, och ville sedan börja öva på fjärilssim!

Badade och solade fram till lunch som intogs vid poolens restaurang. Efter det skulle Emma vila lite med mormor medan vi andra skulle gå ner på stranden och hitta den lilla bit som hör till vårt hotell. Plus en supermarket som fanns precis utanför hotellet. Strandsnutten hittade vi inte. Först. Men vi gick vilse och fick bli guidade tillbaka till hotellet. Och då kom vi på. Vi hade ju sett vår strand. Men vi fick säkert 6km promenad (90 min). Tuva knallade på jätteduktig i värmen även om hon blev trött.

Middagen blev även den här kvällen på Sunflower. En våning upp idag. Dock på en illa vald plats då all personal bara verkade passera hela tiden. Dessutom var det ju bökigare att ta sig ned till buffén. Blev ingen dricks idag på grund av den (obefintliga) servicen.

Kvällen avslutades efter att barnen nattat med lite drinkar och prat på en av balkongerna.

Godnatt 23:30

Andra inlägg från Egypten

Kommentera gärna