Renovering: Mer bygga trapp

TrappbyggeNu har trappbygget kommit igång ”på riktigt”. I höstas gjöt jag lite plintar men kom inte längre. Idag började jag riva räcket där trappen ska vara och undersökte hur trappen ska fästas mot altanen.

Det fick bli en regel mot altanen fäst med plugg och skriv i lättbetong och ”hårdbetong” tillsammans med lite kemankare. På platt satt det som berg, och när kemankaret härdat imorgon lär det sitta ännu hårdare. Om det går.

Hade tänkt få upp stolparna idag också, men typ halva dagen gick till att leta efter de franskskruv de ska fästas i skorna med. Och jag hittade dem inte. Trots att jag vet att jag har sett dem någonstans nyligen.

Tuva skulle såklart hjälpa till så gott hon kunde. Det gick lite lättare när Karin kom ut och Tuva fick vattna gräsmattan, mammas skor, ogräset och sina egna skor med vattenslangen 🙂

Igår kom dessutom dörren till garderoben upp. Men den behöver justeras lite, självklart blev det lite för snett på ena sidan för att jag ska vara riktigt nöjd.

[tags]Renovering[/tags]

Kommentera gärna