Utbyggnad av landet, Regelstommen uppe

Det var två veckor sedan vi var på landet senast och kontrollerade hur bygget fortskred. Nu när vi kom ner för några veckors semester hade det hänt saker. Stommen var uppreglad och det börjar se ut som ett hus.

Det var tänkt att stommen skulle vara tät för väder och vind när vår semester, men som synes på bilderna här nedanför var det inte riktigt så. Det berodde på att en av byggarna ramlat av en fyrhjuling och brutit armen. Sånt som händer. Men det visste ju inte vi, så jag slog en signal till byggfirman för att kolla status. Jodå, under veckan skulle det komma några och fixa det hela, så stommen kan stå och torka ur under vår semester.

Mycket riktigt, dagen efter vaknade vi av att det knallade omkring folk på tomten. Två personer fixade råsponten på det halva taket som återstod, takpapp och vindväv på väggarna på två dagar. I 30-gradig (eller mer) värme. Själva låg vi på badstranden under tiden 🙂

Se alla inlägg om utbyggnadenlandet.

Kommentera gärna