Landet: Kaminen installerad

Så. Äntligen. Nu är den installerad!

Den beställdes någon gång på försommaren förra året. Och nu är den på plats. Vi hade bokat in installtion av kaminen på landet till idag när vi fått klart allt som behövdes för det. Själva kaminen har stått och väntat i rummet sedan oktober eller något. Och gäststugan har varit full av kartonger med skorstensdelar.

Men idag hade jag tagit ledigt så vi kunde vara på plats efter helgen. Vid 9-tiden dök två snubbar upp och satte igång. Och sju timmar senare var allt på plats och färdigt för proveldning. (Takstegen han de inte få dit utan kommer tillbaka någon dag och får den på plats. Skyllde på halt och kallt plåttak som gjorde att saker tog längre tid. Tjafs. Det var ju bara 10-15 grader kallt)

Nu är det bara resten kvar. Av bygget.

Kommentera gärna