Landet: Kaminvägg

Nu är vi klara med det som ”måste” göras innan kamininstallationen om en vecka!

Panelen i taket är uppe så långt som behövs.

OSB plus gipsskivor är uppe på väggen mot sovrummen, så långt som behövs.

Och nu slutligen, den lilla väggstumpen som ska sitta bakom kaminen och dölja skorstenen är på plats. Den reglade vi upp den här helgen, och klädde in med panel på synliga sidan och OSB på baksidan. Inte för att det kanske behövs, men det underlättar kanske när resten av ”inbyggnaden” ska göras sedan. (Det är ju tänkt att bli vedförvaring och diverse hyllor)

Väggen bakom kaminen är klädd med titansvart liggande finsågad panel (Moelven Trend Rough) – ett crazy påhitt av pappa i familjen som faktiskt nog blir riktigt bra. På motstående vägg, rummets kortsida ned mot skogen, kommer vi ha samma liggande panel fast vit. Resten av rummet får ljusa gipsväggar, och såklart vitlutat/oljat tak och golv. Ljust ska det vara 🙂

Se alla inlägg om utbyggnadenlandet.

1 svar

  1. Inger (Mormor) skriver:

    Så fint det blir… häftigt med den färgen på väggen.

Kommentera gärna