Saalbach 2013, dag 4

Dagens ruttTredje och sista skiddagen. Sämst väder men iaf min bästa skiddag. Kan bero på att hälsan är bättre, att jag var utsövd och inte bakis.

Längsta åkningen idag, med drygt fem mil på skidor. Började med en fin nypistad 7km som ju inte var riktigt så lång men riktigt fin att ta sig ned i. Den var i alla fall längre än de 4km vi mätte upp igår då vi inte startade riktigt från toppen. Vi fortsatte sedan runt hela Saalbach och Hinterglemm ungefär samma väg som igår men med lite andra avstickare. Och framför allt inte lika mycket stopp som det blev på pistvisningen för att vänta in folk.

Tanken var att när vi kört hela rundan skulle vi avsluta igen med sjukilometaren. Men jag och kollegan M var alldeles för trötta i benen för att göra det sista långa åket (som dessutom krävde att man tog sig upp på andra sidan dalen igen och ner med ytterligare två åk för att komma hem) och tog liften ned till byn istället.

Passade på att lämna in de hyrda skidorna innan vi knatade vidare för att ta sittliften upp en bit i backen för den planerade afterskin. Liften hade precis stängt när vi kom fram så vi började knalla upp för backen istället. Halvvägs upp kommer de andra ner och var inte helt nöjda med vad de hade där uppe. Så vi fick ta igen det nere i byn istället. Gick ju bra det med.

Kommentera gärna