Egypten dag 4

Fredag 12 april 2013

En dag vid poolen. Emma skyfflar vatten i en hink tillsammans med ett ryskt barn i samma ålder. Tuva lekte med Mia en stund tills hon skulle vara med i ”superkids”. En del läsa och rita vid poolen. Tuva och pappan spelade lite pingis.

Vid frukost kunde Karin peta Henrik Hjelt på axeln. Om hon haft lust med det.

Reflektion: saknar lite genuint egyptiskt här. Inga böneutrop. Inte speciellt mycket arabisk musik. Mycket musik som är poppis hemma.

Tyckte tidigare det var lite skräpigt efter vägarna. Ska nämnas att på och omkring hotellområdet inklusive stranden är det rent och snyggt. Miljötänk och energimedvetenhet verkar vara på topp, och överallt ser man notiser om att man ska vara försiktig med korallerna i havet.

Idag var det lite varmare (32), och framför allt varmare vindar på kvällen. Mer balkongvänlig kväll.

Innan middag blev det lite mys hemma med kortspel chips och drinkar. Emma kollade Nicke och åt chips. Behövde lite vanliga rutiner. Inte chips då kanske men att kika lite på Nicke Nyfiken.

Dagens middag var grilltema. Lika gott som vanligt. Och servicen åter fullgod som igår. På Sunflower. Avslutade med crêpes med bananer och glass.

Kände mig inte alls lika trött efter middagen som tidigare kvällar. Kanske för att jag fick chansen att slappa lite med bok under eftermiddagen vid poolen. Men efter att Emma läst pinneman för mig som godnattsaga däckade jag totalt. Bara att ge upp. Godnatt klockan 22:15.

Imorgon blir det nog stranden.

Andra inlägg från Egypten

Kommentera gärna