Mer landet

Ännu lite mer gjort på landet. Den här gången fixades gavelväggen som ska få liggande panel. Den inre isoleringen stoppades på plats och väggen reglades upp så det ”bara” är att skjuta dit panelen nästa gång. Fick dit lite isolering på lite andra väggar också så de är klara att få skivor monterade.

Dessvärre hanns det inte med så mycket vi tänkt riktigt. När vi kom ner på fredagkvällen hade kyl/frysen pajjat. Så det blev att låna grannens släp, ta med hans skräp till tippen tillsammans med trasiga kylen och leta ny på lördagen. Och hur lätt är det att hitta en kyl/frys som passar på 55cm bredd och inte är högre än 155cm idag? Nä just det, inte jätte. Men vi orkade inte åka runt hela stan och i andra butiken hittade vi faktiskt ett. Större kyldel och mindre frysdel, men det kändes som det kan fungera utmärkt. Bara att slänga upp plastkortet och betala, dessutom lite extra för de udda måtten… suck. (men att börja bygga om köket kändes inte som ett alternativ just nu)

Och tro det eller ej. Dagen efter slutade kaffebryggaren att fungera också. Yiiihaaa.

Kommentera gärna