Tillbaka i stugan

Jag somnade till slut. Men som vanligt i tält var det ingen skönt sömn. Med lite för hårt underlag domnade händer bort lite då och då. Men det var i alla fall varmt. Tror jag låg ovanpå sovsäcken med bara myggnät mot naturen fram till tre-tiden, då det kändes som skönt att få något över sig också.

Lilltjejen sov som en stock hela natten.

Innan hemfärd blev det det lite frukost på en filt utanför tältet. Och medan jag rev detsamma passade Tuva på att plocka lite lingon som Emma skulle få smaka. Sen var jag bara tvungen att insupa tystnaden en stund innan vi begav oss hemåt igen. Till ett hem som faktiskt ligger mindre än två kilometer bort fågelvägen. Det kändes det inte som natten som var.

Hemma fick vi ett varmt mottagande av mamman och emman. Framför allt Emma hade saknat Tuva som varit borta sååå länge.

Under resten av dagen blev det det lite städande och inflytt i barnens nya rum. Det verkar som det var uppskattat, och det kändes nästan lite konstigt när de satt där inne och lekte, och inte runt våra fötter 🙂

Tanken var att båda skulle sova där inatt men den mindre hade lite svårt att komma ner i varv så de fick dela på sig den här gången.

Kommentera gärna