Påsken 2012

Den här påsken hade vi bjudit med oss mormor, farfar och farmor (eller ”mojmoj, mopaj o dejen” om du frågar Emma) ner till landet för en lugn och skön helg. Och eftersom vi normalt brukar ha riktigt fint väder på påsken räknade vi med det nu också. Men icke. Det kom en hel del snö, och var kallt och ruskigt. Så den största delen av helgen tillbringades inomhus. Men med våra nya fina ytor var det ju inget större problem. Även min födelsedag passade vi på att fira så smått då den föll in på självaste påskafton i år.

Det var ju inte tänkt att det skulle arbetas något den här helgen. Men farmor hade tagit med sig en slavdrivare. Och tack vare det fick vi upp all takpanel i de två nya sovrummen. Mycket uppskattat tillskott i bygget som gör att det känns lättare att sätta fart med resten igen. Tack tack slavdrivarn.

I övrigt var det en mycket trevlig helg med mycket och god mat. Själva stannade vi en dag extra för att pusta ut lite och åkte hem på tisdagen.

Kommentera gärna