Dortmund ToR – En reseskildring, dag 5

Det som skulle bli en tjänsteresa på tre dagar, onsdag till fredag, blev en följetong som nu är inne på sin femte dag.

Vid lunchtid på söndagen fick jag ett SMS som ber mig ringa någon baggagekoordinator på Arlanda. Mitt bagage har då lämnat Berlin och ska sedan bekräftas när det kommer till Arlanda innan det skickas ut med bud. Jag räknar med att det levereras hem till mig vid 16-tiden.

Men icke. Runt 17-tiden får jag dock ett samtal från Arlanda. De har då väskan där och säger att den kan som tidigast komma med det sista budet som körs ut för dagen, med leverans någon gång mellan 20.00 och 23:30 på kvällen. Kör på det var mitt svar, även om jag egentligen lika gärna kunde vänta och istället få den under måndagen. Men de kan gärna få använda det förmodligen lite dyrare budet.

Så vid halvtio-tiden ringde det så på dörren, och där kom min väska levererad av Bring.

Taxikvitto

Nu återstår endast att snabbt fixa reseräkningen på jobbet imorgon för att hinna få tillbaka alla utlägg innan de dras från kortet i slutet av månaden. Och att skicka in taxikvitto till Air Berlin för att begära tillbaka de pengarna enligt deras instruktioner. Vi får väl se hur smidigt det kommer gå…

 

 

Kommentera gärna